بلاگ

بهترین سیم برق

سیم تلفن

آنچه در این مقاله می خوانید:

معرفی بهترین سیم برق

سیم برق، می‌تواند یکی از انواع تجهیزاتی باشد که در بسیاری از پروژه‌های مختلف خانگی و صنعتی بسیار مهم است. آن‌ها به انتقال الکتریسیته به قطعاتی که به برق نیاز دارند و بدون آن نمی‌توانند کار کنند کمک می‌کنند. انتخاب ابزار مناسب برای هر کاری، همیشه به سادگی پیش نمی‌رود؛‌ به خصوص زمانی که نیاز دارید کار را بسیار کارآمد و سریع انجام دهید. اغلب اوقات، انتخاب و تصمیم‌گیری در مورد استفاده از سیم هم می‌تواند پیچیده شود و پیشرفت برخی پروژه‌ها را مختل کند.

سیم مناسب برای یک کار فقط یک رسانای خوب الکتریسیته نیست، بلکه یک سنگر بادوام است که می‌تواند در در گذر زمان و طول مدت استفاده از آن، مقاومت کند.

احتمالاً به دنبال این هستید که بفهمید بهترین سیم برقی که می توانید در خانه، ساختمان یا هر پروژه دیگری که برای آن نیاز به سیم برق دارید استفاده کنید، کدام است.

انتخاب نوع صحیح سیم برق اولین قدم برای تکمیل پروژه شما با هر درجه‌ای از موفقیت است. شما می‌خواهید سیمی را انتخاب کنید که رسانای خوبی برای الکتریسیته باشد؛  سیمی که کوتاه نمی‌شود یا دائماً نیاز به تعویض ندارد.

اگر قصد دارید با انواع و اقسام کابل برق، کاربرد و کارکرد هر یک آشنا شوید در ادامه این مقاله همراه ما باشید.

انواع سیم برق

به طور کلی 5 نوع سیم برق وجود دارد که در ادامه به بررسی اجمالی آن‌ها می‌پردازیم.

سیم‌های برق سه‌جانبه: این نوع سیم، از دو سیم آلومینیومی عایق شده تشکیل شده‌ است که با سیم لخت سوم پیچیده شده‌اند که به عنوان یک خنثی عمومی اعمال می‌شود.

سیم‌های برق تغذیه‌کننده اصلی: سیم‌های تغذیه مرکزی برق سیم‌هایی را که آب و هوای سرویس را به خانه مرتبط می‌کنند عمل می‌کنند.

سیم‌های برق تغذیه پانل: کابل‌های تغذیه پانل برای تغذیه محفظه اتصال هسته و پانل های قطع کننده مدار اعمال می‌شوند. درست مانند سیم‌های برق تغذیه کننده اصلی، کابل‌ها باید 50 درصد بیشتر از بار واقعی باشند.

سیم‌های برق با غلاف غیر فلزی: این نوع سیم علاوه بر یک سیم له شده لخت دارای 2 تا 3 هادی است که هر کدام دارای عایق پلاستیکی هستند. به دلیل قیمت نسبتاً ارزان در بیشتر پروژه‌های ساختمان‌ی به کار می‌رود.

سیم‌های برق تک رشته‌ای: سیم‌های تک رشته‌ای رایج‌ترین انتخاب برای طرح‌بندی‌ها هستندکه از لوله‌ها برای درگیر کردن سیم‌ها استفاده می‌کنند.

کابل برق

همچنین بخوانید: چند نوع کابل برق داریم؟

طبقه‌بندی کابل‌های برق :

در حال حاضر 10 شکل مختلف از کابل ها وجود دارد که برای کاربردهای مختلف از انتقال تا کاربردهای صنعتی سنگین طراحی شده اند.

غیر فلزی (کابل غلاف دار): این کابل‌ها دارای یک ژاکت پلاستیکی انعطاف‌پذیر با دو تا چهار سیم هستند علاوه بر سیم خالی برای اتصال به زمین. انواع خاصی از این کابل برای مصارف زیرزمینی یا بیرونی استفاده می شود.

زیرزمینی (فیدر-کابل): در این کابل‌ها هر سیم الکتریکی سیم‌ها با هم جمع شده و در مواد قابل خم شدن قرار می‌گیرند. مقاومت بالای آنها در برابر آب آن‌ها را برای مناطق مرطوب مانند باغ‌ها و همچنین لامپ‌های روباز، پمپ ها و غیره ایده‌آل می‌کند.

کابل غلاف فلزی : این کابل‌ها دارای سه سیم مسی ساده (یک سیم برای جریان، یک سیم زمین و یک سیم خنثی) هستند که با پلی اتیلن متقاطع، بستر PVC و یک روکش پی وی سی سیاه عایق شده اند. کابل‌های BX با روکش سیم فولادی اغلب برای کاربردهای خارج از منزل و تأسیسات پر استرس استفاده می‌شود.

کابل چند هادی: دارای بیش از یک هادی هستند که هر کدام به صورت جداگانه عایق بندی شده اند و معمولاً در خانه ها استفاده می شود، زیرا استفاده از آن ساده است و به خوبی عایق بندی شده است.

کابل کواکسیال : کابل کواکسیال دارای یک پوشش عایق لوله‌ای است که از هادی داخلی محافظت می‌کند این کابل ها معمولاً برای حمل سیگنال های تلویزیونی با اتصال تجهیزات ویدئویی اعمال می شوند.

کابل جفت تابیده بدون محافظ: همانطور که از نام آن پیداست، این نوع از دو سیم تشکیل شده است که به هم تابیده شده‌اند و اغلب در تلفن‌ها، دوربین‌های امنیتی و شبکه‌های داده استفاده می‌شوند.

کابل نواری : این کابل‌ها کاملاً انعطاف پذیر هستند و اغلب در رایانه‌ها و تجهیزات جانبی، با سیم‌های رسانای مختلفی که به موازات یکدیگر در یک صفحه صاف اجرا می‌شوند، استفاده می‌شوند.

کابل مستقیم دفن شده: این نوع کابل برق دارای یک هسته فلزی سنگین با لایه‌های متعدد هستند. تحمل زیاد در برابر تغییرات دما، رطوبت علاوه بر سایر عناصر محیطی، آن‌ها را به یک انتخاب عمومی برای نیازهای انتقال یا ارتباط تبدیل می‌کند.

دوقلو (سرب-کابل): این کابل‌های مسطح دو سیم هستند که برای انتقال بین آنتن و گیرنده، مشابه رادیو و تلویزیون اعمال می‌شوند.

جمع بندی:
با این بررسی، ما با موفقیت بهترین کابل برق موجود در بازار را به شما معرفی کردیم. بهترین بررسی‌های کابل  را در بالا مرور کنید و یکی را پیدا کنید که به بهترین وجه با نیازهای شما مطابقت دارد.

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *